Carnavals onderscheidingen -badges en -pins

Carnavals onderscheidingen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van onderscheidingen in verschillende vormen en maten. De onderscheidingen zullen u als prins of vereniging de juiste uitstraling geven. Wij leveren maatwerk tegen zeer scherpe prijzen U heeft bij ons de keuze uit 3 verschillende onderscheidingen.

 1. de geslagen onderscheiding
 2. de rubberen onderscheiding
 3. de weggeef onderscheiding.

medaille-pins-carnaval-onde

Carnavals onderscheidingen in 5 stappen

 1. U levert ons de gegevens aan die nodig zijn voor het maken van uw onderscheiding. Bestaande uit: Wat voor onderscheiding, aantal, logo, eigen ontwerp, prinsen/verenigings-naam, jaartallen of speciale wensen.
 2. U onvangt van ons een vrijblijvende offerte met daarin de prijs per stuk, hier komen geen extra kosten meer bij.
 3. U ontvangt van ons het ontwerp van uw carnavalsonderscheiding. Na overleg of eventuele aanpassingen geeft u een akkoord voor de onderscheiding.
 4. Na akkoord starten wij het productieproces op om uw onderscheidingen te maken. +- 23 dagen.
 5. Zodra uw onderscheidingen uit productie zijn laten we onze bezorgdienst deze bij u afleveren.

Wij adviseren u graag naar aanleiding van uw ontwerp of logo over de best geschikte productiemogelijkheid voor uw onderscheiding.

Carnaval Pins

Wij hebben ook als specialiteit het leveren van pins in verschillende vormen en maten. De carnavals pins zijn de laatste jaren de rage tijdens de carnaval. Doormiddel van de makkelijke vlindersluiting heb je iemand onderscheiden in een handomdraai. De ervaring leert dat de carnavals pins echte gadget worden die meerdere jaren gedragen worden op jas, steek of boerenkiel.

U heeft bij ons de keuze uit 3 verschillende pin varianten.

 1. de geslagen pin
 2. de geprinte pin
 3. de weggeef pin.

pins-carnaval--onderscheidingen

Carnaval Pins in 5 stappen

 1. U levert ons de gegevens aan die nodig zijn voor het maken van uw carnavals pin. Bestaande uit: Wat voor pin, aantal, logo, eigen ontwerp, prinsen/verenigings-naam, jaartallen of speciale wensen.
 2. U onvangt van ons een vrijblijvende offerte met daarin de prijs per stuk, hier komen geen extra kosten meer bij.
 3. U ontvangt van ons het ontwerp van uw carnavals pin. Na overleg of eventuele aanpassingen geeft u een akkoord voor de pin.
 4. Na akkoord starten wij het productieproces op om uw pins te maken. +- 23 dagen.
 5. Zodra uw pins uit productie zijn laten we onze bezorgdienst deze bij u afleveren.

Wij adviseren u graag naar aanleiding van uw ontwerp of logo over de best geschikte productiemogelijkheid voor uw pin.

Geborduurde Badges

Badges worden door ons in de fijnste kwaliteit voor 100% geborduurd en geleverd voor een zeer voordelige prijs. Uw logo en tekst geheel gemaakt naar uw wensen. Indien uw logo teveel detail bevat om geborduurd te kunnen worden, is het bij ons ook mogelijk geweven emblemen te bestellen.

Badges worden in elke gewenste vorm, rond, vierkant of uitgesneden, en zowel met als zonder opstrijklaag aan de achterzijde geproduceerd.

badges-pins-carnaval-onderscheidingen

De prijs van dit product is alleen op aanvraag van uw idee of ontwerp verkrijgbaar. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe of nemen wij contact met u op om verdere details met u te bespreken.

Contact: info@allersspeciaalzaak.nl
Tel: 040-2111143

Prijzen Badges zijn inclusief: matrijskosten, tekenkosten, 5 kleuren gaar & BTW. Levertijd 23 dagen na akkoord. Definitieve offerte na ontvangst ontwerp.